Furnizare energie termică

Politica referitoare la calitate-mediu-sănătate şi securitate ocupaţională

Misiunea noastră este: Îndeplinirea cerinţelor şi satisfacţia clienţilor plecând de la premisa succesului - strategiile pe termen lung, dezvoltarea durabilă şi un parteneriat de încredere bazat pe un angajament total şi permanent.

>>> Angajamentul Managerului General al SC ENERGOTERM SA

Contorizare alimentare cu agent termic pentru încălzire şi apă caldă

Un important pas în imbunatatirea raporturilor dintre S.C. ENERGOTERM S.A.., în calitate de furnizor  de energie termică şi consumatori a fost montarea contoarelor la branşamentele de alimentare cu  agent termic pentru încălzire şi  apă caldă.

1.  Pentru măsurarea energiei termice s-au utilizat contoare de energie termică “superstatic 440i” - masurator static de caldura ce utilizeaza un principiu unic de masurare a oscilatiilor de temperatura, fiind rezistent la impuritati si conditii precare de debit,  pentru a furniza informaţii corecte asupra parametrilor agentului termic la consumatori, direct pe un aparat electronic cu afişare.

2. Pentru contorizarea debitului si energiei termice consumate pentru apa calda menajera am folosit contoare “MTW-R tip WEHRLE  multijet” si “ZENNER MTWI” ce asigura o afisare optima a consumului de apa calda.

×